Μπεργκ: Το πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε και τα καταφέραμε

Ο Μάρκους Μπεργκ που έδωσε την ασίστ για το 1-0 και πέτυχε το 2-0 του Παναθηναϊκού, τόνισε αμέσως μετά το ντέρμπι πως οι πράσινοι πίστευαν εξ αρχής ότι θα νικήσουν και τα κατάφεραν με σκληρή δουλειά.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπεργκ:
"Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Όλη η ομάδα πίστευε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά. Φεύγουμε ευτυχισμένοι, με τους τρεις βαθμούς στις βαλίτσες μας, έχοντας κάνει τη δουλειά μας σωστά".
Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: "Όταν παίζουμε στο γήπεδό μας οι περισσότερες ομάδες παίζουν πολύ αμυντικά, κάτι λογικό. Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο στη Λεωφόρο από ότι έχουμε καταφέρει έως τώρα. Βρήκαμε χώρους σήμερα για να παίξουμε στην κόντρα επίθεση και το πετύχαμε".
Σχετικά με το γκολ που σημείωσε: "Ήταν μια κίνηση που είχαμε συζητήσει με τους συμπαίκτες μου και με τον προπονητή. Προσπαθήσαμε να περάσουμε τη μπάλα στο σημείο που την πήρα και τελικά τελείωσα τη φάση. Βρήκα χώρο και την κατάλληλη στιγμή σούταρα".
Για τις φετινές εμφανίσεις του: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία μου. Θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου, πάντως αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα στον Παναθηναϊκό".

Σχετικά άρθρα