Νάνο: Ημασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι

Ο Νάνο που σε ένα ακόμη ματς ήταν άριστος σε ότι του ζητήθηκε τόνισε ότι το διπλό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχει την δική του ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού.Την Κυριακή το βράδυ όλοι οι παίκτες Παναθηναϊκού που γνώρισαν την αποθέωση και ακούστηκε και ένα νέο σύνθημα με αφορμή τον Νάνο με τον κόσμο του τριφυλλιού να φωνάζει: "Γεια σου ρε Νάνο, για σένα είμαι αεροπλάνο". Μάλιστα τόσο ο Ισπανός άσος όσο και ο Ζέκα δεν καταλάβαιναν τι σήμαινε και ζήτησαν να τους το μεταφράσουν.

Στην συνέχεια ο αριστεροπόδαρος άσος των πράσινων ο οποίος σε ένα ακόμη ματς ήταν πάρα πολύ καλός και δεν άφησε τους Κάμπελ και Πέρεζ να φανούν μίλησε κατά την άφιξη της ομάδας στο Κορωπί για την επικράτηση του τριφυλλιού λέγοντας:

"Ήμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με 3-0 μετά από ένα καλό ματς. Ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας".

Σε ερώτηση για το πως ζει κανείς ένα τέτοιο ντέρμπι είπε: "Αυτό το παιχνίδι το ζεις κάπως διαφορετικά. Είναι ένα ντέρμπι το πήραμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Άρη. Εκεί πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας".

Για το πως έφτασε στην νίκη ο Παναθηναϊκός: "Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας είχαμε δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα".

Και για το που αφιερώνει την νίκη: , "Θέλουμε να την αφιερώσουμε σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει".

Σχετικά άρθρα