Στέφενς: Δεν μου δόθηκε χρόνος

Για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χουμπ Στέφενς στον ολλανδικό Τύπο
Ο ολλανδός πρώην πια προπονητής του Δικεφάλου τόνισε πως δεν του δόθηκε χρόνος για να δείξει το έργο του, ωστόσο στάθηκε στην ειλικρίνεια, με την οποία τον αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα στάθηκε στην απογοήτευση, που υπήρχε στην ομάδα για την απώλεια του πρωταθλήματος, που δεν ήταν ρεαλιστικός στόχος για τη φετινή σεζόν, όπως ο ίδιος είπε.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ειλικρινής μαζί μου και αυτό είναι καλό γιατί δεν συμβαίνει πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις», είπε αρχικά.

Για του που μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος ανέφερε:

«Το που θα μπορούσε να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αφού υπάρχουν ακόμα παιχνίδια μπροστά του. Ωστόσο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον αδύνατη, ενώ υπάρχει ακόμα ο στόχος της εξόδου στο Champions League μέσω της πρωτιάς στα Play-Off. Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός για αυτή τη σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό αρκετοί απογοητεύτηκαν για αυτό το γεγονός».

Όσο αφορά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα δήλωσε:

«Ο πρόεδρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι εντάξει με αυτό. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ για αυτό και να με προβληματίσει. Εγώ το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να ζήσω αυτή την περιπέτεια και μέσα σε αυτούς τους 8,5 μήνες έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».

Σχετικά άρθρα