Αρχική / Οι τέσσερις άμεσοι στόχοι

Οι τέσσερις άμεσοι στόχοι

Ο πρώτος του στόχος είναι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Κώστα Κατσουράνη. Αν και στο τέλος του 2013 είχε παρθεί η απόφαση να μπει "πάγος" σε αυτή την ιστορία, ο Λυμπερόπουλος έχει επαναφέρει το θέμα αφού φαίνεται να θεωρεί απαραίτητη την επιστροφή του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ και την Εθνική. Ο Λυμπερόπουλος θεωρεί πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη έναν παίκτη με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Κατσουράνη, ότι και να σημαίνει αυτό. Επαφές υπάρχουν, δεν είναι εύκολο το θέμα, αλλά ο "Λύμπε" το πολεμάει και ίσως μετά το προσεχές φιλικό της Εθνικής να υπάρχει οριστική εξέλιξη.
Το δεύτερο θέμα αφορά την θέση του ακραίου μπακ. Ο Λυμπερόπουλος έχει εισηγηθεί να πάει η ΑΕΚ στην Football League με το δίδυμο Τσουμάγκα και Πεταυράκη. Το θέμα θα συζητηθεί και με τους άμεσους συνεργάτες του Μπάγεβιτς και Δέλλα τις επόμενες μέρες και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόφαση που έχει πάρει ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.
Υπάρχει μια ακόμη επιθυμία του Νίκου Λυμπερόπουλου. Αφορά την παραμονή στην ομάδα και του Μπρούνο Τσιρίλο, μετά από αυτή του Νίκου Γεωργέα που πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επειδή η ΑΕΚ αναζητά ένα ακόμη στόπερ, πιθανότατα ακόμη πιο έμπειρο κι από τους Σαρρή, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο Τσιρίλο. Θέλει κι αυτό το θέμα να ξεκαθαρίσει άμεσα.
Τέλος ο Λυμπερόπουλος ψάχνεται και για μια θέση στην επίθεση αυτές τις μέρες. Μετά τον Μπόγιοβιτς στον οποίο μπήκε "πάγος", σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται τελευταία πολύ με την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού της Καλλονής, ανούσου. Κάνει μια καλή σχετικά σεζόν, όχι τόσο όμως από πλευράς παραγωγικότητας, αλλά γενικά σαν παρουσία στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Ο "Λύμπε" θέλει να τελειώνει με αυτά τα θέματα για να προχωρήσει με θέσεις που θεωρεί ότι θέλουν περισσότερο ψάξιμο. Κυρίως αυτή του δεξιού μπακ, αλλά και τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών ακόμη.
Ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ακόμη και μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των κινήσεων, όποτε και να γίνει είναι αυτονόητο πως παραμένει ενεργός και με τα "μάτια ανοιχτά" για κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει στην αγορά, ανεξαρτήτως θέσης.


Πηγή: Εφημερίδα ΩΡΑ των ΣΠΟΡ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X