Κυργιάκος: Ηθελα μια νέα εμπειρία

Πώς και πώς περιμένει ο Σωτήρης Κυργιάκος να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα, τη Σίδνεϊ Ολίμπικ.Ο έμπειρος αμυντικός εξήγησε του λόγους που συμφώνησε με την ομάδα της Αυστραλίας, τονίζοντας πως ήθελε μια νέα εμπειρία.

"Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και είμαι συγκεντρωμένος στο πώς να παίξω καλά με την νέα μου ομάδα. Αλλά θέλω να παίξω και άλλα χρόνια στην Αυστραλία και νομίζω ότι η πρώτη κατηγορία μου ταιριάζει. Είχα πολλές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά ήθελα το τελευταίο μου συμβόλαιο να περιλαμβάνει μια καινούρια εμπειρία και ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και η Σίδνεϊ Ολίμπικ μου το προσέφερε", είπε αρχικά και συνέχισε…

"Όταν συνάντησα τον αθλητικό διευθυντή της Σίδνεϊ Ολίμπικ, Αρτουρ Ντάιλς στην Αθήνα, αμέσως μαγεύτηκα από την πιθανότητα να παίξω σε μια χώρα που πρόσφατα είχα επισκεφτεί το 2006, με την Εθνική Ελλάδας. Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ, τους περίπου 100.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνη την νύχτα. Πολλοί Έλληνες σε ξένες χώρες πέτυχαν πολλά και γνωρίζω την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας με την άφιξη πολλών σταρ του χώρου όπως του Ντελ Πιέρο, του Γκαλάς και του Χέσκεϊ".

Σχετικά άρθρα