Διπλό του ΠΑΣ στα Χανιά

Με δύο γκολ από τους κεντρικούς του αμυντικούς, Μπέριο και Κολοβέτσιο, ο ΠΑΣ πέρασε νικηφόρα (2-1) από τα Χανιά επικρατώντας του Πλατανιά που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κατάι. Στην 6η θέση σκαρφάλωσαν οι Γιαννιώτες. Ενα πόντο πάνω από την προτελευταία Βέροια έμειναν οι Χανιώτες…Ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Μπέριο. Ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο κεντρικός αμυντικός της γιαννιώτικης ομάδας πετάχθηκε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και νίκησε τον Περιστερίδη κάνοντας το 0-1.

Δώδεκα λεπτά άντεξε το προβάδισμα του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δίχως μέχρι εκείνη τη στιγμή να είχαν δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Συγκεκριμένα στο 23′, ο Τετέ πάσαρε στον Τόρες, αυτός με μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Κατάι και αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βελλίδη για το 1-1.

Ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δυο καλές στιγνές στο 46′ με τον Κατάι και στο 50′ με τον Γουνδουλάκη που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βελλίδη.

Οπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο, ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον ίδιο τρόπο από αμυντικό σε κόρνερ που κέρδισαν οι γιαννιώτες. Πλασαριστή εκτέλεση του Ακόστα στον Ίλιτς, αυτός παρότι κρατήθηκε πάσαρε στην καρδιά της άμυνας του Πλατανιά στον Κολοβέτσιο, κοντρόλ και σουτ του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ και 1-2 στο 61ο λεπτό.

Ο Τσάβες πέρασε στο παιχνίδι στην επανεμφάνισή του με τα χρώματα του ΠΑΣ, ενώ ο Αναστασιάδης πέρασε Σιαλμά και Βλαχοδήμο μήπως και καταφέρει να γυρίσει το ματς ο Πλατανιάς.

Ο Τόρες στο 82′ και ο Βλαχοδήμος στο 86′ και στο 90′ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βελλίδη κι έτσι ο ΠΑΣ έφυγε με το τρίποντο από τα Χανιά, με τους γηπεδούχους να παραμένουν ένα πόντο πάνω από την Βέροια που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Σχετικά άρθρα