Μια… 11άδα απουσίες για Αναστασίου

Μετά το ρεπό της Κ. Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί, με το απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου, όμως να περιλαμβάνει μια… ενδεκάδα!Συγκεκριμένα, απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική Κροατίας Πράνιτς και Σίλντενφελντ, ο Μάρκους Μπεργκ που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας και οι Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος και Λαγός, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Στην λίστα των απόντων προστέθηκαν ο Νίκος Μαρινάκης (ταλαιπωρείται από ίωση) και ο στρατευμένος Θανάσης Ντίνας. Εξάλλου, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάκης Σπυρόπουλος και Εμίρ Μπαϊράμι, ενώ θεραπεία έκανε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέστη κάκωση στον ώμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στην Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Ο Λαγός συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στα παιχνίδια με Αρη και Καλλονή.

Σχετικά άρθρα