Μπεργκ: Νέα αρχή για μένα

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Εθνική Σουηδίας δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ από την Αγκυρα, όπου βρίσκεται για το φιλικό της Τετάρτης με την Τουρκία."Είναι ωραίο που επέστρεψα στην Εθνική, το περίμενα τον τελευταίο καιρό και νιώθω καλά. Έχω δουλέψει καλά και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να έχω ανάλογη απόδοση" είπε σε τηλεοπτικό σταθμό της Σουηδίας ο ο Μπεργκ και ακολούθησαν ερωτήσεις…
-Νιώθεις ότι κάνεις μια νέα αρχή στην Εθνική;
Φυσικά. Είχα καιρό να αγωνιστώ στην Εθνική. Είμαι υγιής, προπονούμαι κανονικά και νιώθω ότι είναι μια νέα αρχή για μένα.
-Έχεις αναγεννηθεί την φετινή σεζόν…
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που έχει συμβεί αυτό, το σημαντικότερο είναι ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν είχα προβλήματα τραυματισμών. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, αποδίδω καλά, ενώ τονώθηκε και η αυτοπεποίθηση μου. Φροντίζω να κάνω καλές προπονήσεις για να είμαι πανέτοιμος σε κάθε αγώνα.
-Τι διαφορετικό μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι της Εθνικής Σουηδίας;
Ελπίζω να βοηθήσω στο σκοράρισμα, αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την Εθνική με όποιον τρόπο μπορώ.
-Πιστεύεις ότι θα έχεις χρόνο συμμετοχής στο φιλικό;
Δεν έχω ιδέα, ελπίζω όμως να έχω. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ όσο αποφασίσει ο προπονητής.
-Πόσο επηρεάστηκες από τα προβλήματα που αντιμετώπισες στο Αμβούργο;
Επηρεάστηκα σε μεγάλο βαθμό γιατί είναι διαφορετικό να είσαι τραυματίας και να μην αγωνίζεσαι, από το να είσαι υγιής και να μην έχεις χρόνο συμμετοχής. Όμως τώρα ζω το παρόν. Φυσικά αντιμετώπισα δυσκολίες στο Αμβούργο, όμως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις την προσπάθεια. Αυτό έκανα και επέστρεψα στην Εθνική. Είναι δύσκολο να κοιτάς μπροστά και όχι πίσω.
Ότι έγινε, έγινε. Δεν ήταν η πιο χαρούμενη περίοδος αυτή που πέρασα στο Αμβούργο, όμως πλέον δεν νιώθω καταπιεσμένος και ποτέ δεν τα παράτησα. Τώρα πια αγωνίζομαι, έχω καλή απόδοση και νιώθω ωραία που είμαι ξανά στην Εθνική.

Σχετικά άρθρα