Λόπεθ: Δεν φταίει μόνο ο Στέφενς

Ο Ινίγο Λόπεθ ήταν από τους παίκτες που ο Στέφενς δεν εμπιστεύτηκε στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ισπανός αμυντικός -αν και χρεώνει λάθη στον Ολλανδό- ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ο μοναδικός που ευθύνεται για την εικόνα του Δικεφάλου.Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis

«Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου του. Σίγουρα όμως, ο Στέφενς έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού έλεγε ότι δεν υπήρχαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ήρθαν πολλοί τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα».

Για την δήλωση του ότι με τον Στέφενς στον πάγκο δεν ξαναγύριζε στην ομάδα: «Όντως το έχω πει αυτό, αλλά το καλοκαίρι θα έπρεπε, όπως και να έχουν τα πράγματα, να επιστρέψω. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορούσα να παίξω αν ήταν προπονητής ο Στέφενς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για την ομάδα και να τερματίσει δεύτερη, για να μπει στα προκριματικά του Champions League».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διορθωθεί με προπονητή τον Γεωργιάδη:  «Ο ΠΑΟΚ έχει μια ευκαιρία να σώσει την παρτίδα φέτος κατακτώντας έναν τίτλο. Δεν θα είναι εύκολα προφανώς τα πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα έχει έναν καινούριο αέρα με τον Γεωργιάδη και ίσως καταφέρει να κερδίσει έναν τίτλο».

Για τη ζωή στο Βίγκο και τη Θέλτα: «Είμαι περίπου ένα μήνα στην ομάδα, πηγαίνω καλά και έχω σχεδόν προσαρμοστεί πλήρως. Από εκεί και πέρα η ομάδα τα πηγαίνει καλά και θα πάει και καλύτερα στην συνέχεια».

Για το αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με την φυγή του προπονητή, λογικά θα επιστρέψω το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα. Προς στιγμήν δεν το έχω στο μυαλό μου».

Για το αν συνεχίζει να είναι πικραμένος λόγω της αποχώρησης του: «Έφυγα πολύ στεναχωρημένος από τον ΠΑΟΚ, γιατί ήρθα για να είμαι ένας βασικός παίκτης και παρόλα αυτά έπαιξα μόνο σε τρία παιχνίδια. Δεν υπήρχε άλλη λύση , έπρεπε να φύγω. Τώρα πλέον αγωνίζομαι στην Θέλτα και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ κόντρα σε πολύ μεγάλες ομάδες και σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι».

Αν ανυπομονεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ή αν θεωρεί ότι αγωνιζόμενος με την Θέλτα και πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις έχει πιθανότητες να παραμείνει στην Ισπανία: «Αυτή τη στιγμή με απασχολεί μόνο η Θέλτα και θέλω να ζω μόνο το παρόν. Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη».

Σχετικά άρθρα