Παναιτωλικός: Πρόστιμο σε Νταλμά μετά την συγγνώμη που ζήτησε

Φθηνά τη γλίτωσε ο Βιλφρίντ Νταλμά για την ενέργειά του να φύγει αμέσως για τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, χωρίς να έχει πάρει τη σχετική έγκριση από τον Μάκη Χάβο.
Ο Γάλλος μέσος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, για να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον προπονητή του όσο και από τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης.

Έτσι, ο Νταλμά υπολογίζεται κανονικά εν όψει Λεβαδειακού, θα πληρώσει κάποιο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα, το ενδεχόμενο δηλαδή να του επιβαλλόταν η ποινή διακοπής συμβολαίου.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στέλιο Σφακιανάκη  για το προσεχές παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακο. Ο έμπειρος μέσος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις που περιελάμβανε  ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα , της οποίας προηγήθηκε ανάλυση με βίντεο.

Δεν προπονήθηκαν οι Θεοδωρίδης, Μήλιος που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Νέων και ο Πόι που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Σχετικά άρθρα