Στα χαρακώματα

Η κατά πάντων σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (4/3) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν μόνο η αρχή από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσει απέναντι σε όσους λυσσούν με την ομάδα τους, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.Στον Πειραιά αναφέρουν ότι στο εξής "δεν πρόκειται να αφήσουμε αναπάντητο το παραμικρό. Η προπαγάνδα είναι το τελευταίο όπλο που τους απέμεινε".

Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε οι διαρροές των "κύκλων" του Παναθηναϊκού περί παρενεργειών του 0-3, πέρασαν στο… ντούκου, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να απαντάει μέσω facebook: "Παρενέργειες 17 ετών φάπας".

Οσον αφορά το ενδεχόμενο να μην τιμωρηθεί το Καραϊσκάκη, για όσα έγιναν στο ντέρμπι, έλεγαν μεταξύ άλλων: "Λογικό, από τη στιγμή που δεν τιμωρήθηκε ούτε η Λεωφόρος στο  ματς με τον Εργοτέλη. Αλλωστε, εδώ κανείς δεν τους έκλεισε στα αποδυτήρια απειλώντας να λιντσάρει τους παίκτες".

Παράλληλα παραπέμπουν στο σημείο της ανακοίνωσης, που αναφέρει ότι "αυτή η λύσσα τους είναι η καλύτερη αφορμή για εμάς για να αρχίσει ένας πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν…".

Σχετικά άρθρα