Σάντος: Αλλη Εθνική στο Μουντιάλ

Απογοητευμένος με την εικόνα της Εθνικής μας ομάδας στη φιλική ήττα με 0-2 από τη Ν. Κορέα εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, που υποσχέθηκε πως θα δούμε καλύτερη Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχθηκε πως οι παίκτες του δεν είχαν διάθεση και πως δεν προσπάθησαν όσο θα περίμενε ο ίδιος, τονίζοντας πως το το ματς με τους ασιάτες είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Mega:

«Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο πως κάποια χαρακτηριστικά που έχουμε πάντα, σήμερα μας έλειπαν και αυτό είναι ανησυχητικό. Σήμερα δεν δείξαμε διάθεση, με εξαίρεση ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε τα τρία δοκάρια. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο όμως δεν ήταν αρκετό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είχαμε την απαραίτητη διάθεση και συγκέντρωση σε αυτόν τον αγώνα.

Απεχθάνομαι την ήττα, θέλω να κερδίζω συνέχεια, όμως σήμερα με εκνεύρισε περισσότερο το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε. Παρόλο που παίξαμε με δύο επιθετικούς δεν περάσαμε τη μπάλα μπροστά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το σημερινό ματς αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για να μην υποτιμήσουμε αντίπαλο άλλη φορά.

Για το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο ελληνικό κοινό: «Σίγουρα είναι ένας επιπρόσθετος λόγος αυτό το γεγονός, ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με μια νίκη. Σίγουρα δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο Μουντιάλ. Εκεί θα έχουμε πάθος, σήμερα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο φρέσκοι, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα».

Σχετικά άρθρα