Χονγκ Μπο: Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την Ελλάδα

Ο τεχνικός της Νότιας Κορέας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Θετικό ήταν το τεστ για τη Νότια Κορέα, η οποία νίκησε την Ελλάδα με 2-0 στο Φάληρο με αποτέλεσμα να είναι άκρως ικανοποιημένος απ’ οσα είδε από τους παίκτες του ο Χονγκ Μπο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδίας τεχνικός:

"Αποδώσαμε πολύ καλά στην επίθεση, συνολικά όμως, πήγαμε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Είναι ενθαρρυντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τελική φάση. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για σημερινή αναμέτρηση και πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ στην ελληνική ομάδα".

Για το αν οι επιλογές των αλλαγών που έκανα κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν να κάνουν με θέματα τραυματισμών: "Πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες".

Για την αμυντική λειτουργία: "Έχουμε τρεις τερματοφύλακες που πρέπει να βελτιωθούν. Είμαι ικανοποιημένος από τους αμυντικούς".

Για το αν είχε σχέδιο να διασπάσει την ελληνική άμυνα: "Βασιστήκαμε στην κανονική μας απόδοση. Πατήσαμε στις δυνατότητες μας και είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα".

Σχετικά άρθρα