Νηστίσιμα λαζάνια με σπανάκι και τόφου

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια λαζάνια ολικής άλεσης άβραστα</span><br /><span style="font-size: medium;">840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι</span><br /><span style="font-size: medium;">450 γραμμάρια τυρί τόφου τριμμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φλυτζάνια ή 420 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">225 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη με χαμηλά λιπαρά</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι-πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι βάζουμε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνουμε λαζάνια. Κατόπιν απλώνουμε λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.</span><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια βάζουμε δεύτερη στρώση λαζάνια, λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου, λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά των υλικών και τέλος ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για  45 λεπτά.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα