Αρχική / Διατροφή / Δίαιτα / Θέλω να χάσω τα 20 κιλά που ξαναπήρα μετά την δίαιτα
Θέλω να χάσω τα 20 κιλά που ξαναπήρα μετά την δίαιτα thumbnail

Θέλω να χάσω τα 20 κιλά που ξαναπήρα μετά την δίαιτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ακολουθήσω πάλι μια δίαιτα που παλιά μου είχε συστήσει διαιτολόγος θα έχανα πάλι κιλά όπως τότε που είχα χάσει 20 κιλά αλλά μέσα σε 2 χρόνια τα ξαναπήρα; Τώρα θέλω να τα ξαναχάσω.


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ:   ο κ. Ευάγγελος Ζουμπανέας, 


                                         Διαιτολόγος Διατροφολόγος


Ευάγγελος Ζουμπανέας


Αν έχετε διαρκώς στο μυαλό σας να κάνετε για ακόμα μια φορά μια δίαιτα απλώς για να χάσετε κιλά, τότε είτε τα χάσετε είτε όχι, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Σε λιγότερο από δυο χρόνια αυτή τη φορά θα τα έχετε ξαναπάρει. Η λέξη δίαιτα όταν μεταφράζεται στο μυαλό μας ως στέρηση τροφής, από μόνη της δημιουργεί  προβλήματα. Στη φύση δεν υπάρχει άλλο έμβιο ον,  πλην του ανθρώπου, που οικιοθελώς προκαλεί στέρηση της τροφής, ενώ αυτή βρίσκεται σε επάρκεια και αφθονία. Αν αντικαταστήσετε στο μυαλό σας τη έννοια δίαιτα – στέρηση, με την έννοια της δίαιτας  ως αλλαγή συνηθειών διατροφής και άσκηση, ενώ ταυτόχρονα προχωρήσετε σε αυτό το εγχείρημα αποθηκεύοντας τη ζυγαριά σας στο πατάρι, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο, πως  καθημερινά θα αισθάνεστε και θα απολαμβάνετε τις θετικές  αλλαγές που θα συμβαίνουν στο σώμα σας.  Ένας επιστήμονας,  πτυχιούχος διαιτολόγος- διατροφολόγος μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά στο κατανοήσετε το συντομότερο τη σημασία και την αρωγή της σωστής διατροφής και η ένταξή  σας  σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας υπό την καθοδήγηση ενός  πτυχιούχου γυμναστή, θα σας εξασφαλίσουν σταδιακά και τελικά μόνιμα, ένα υγιές σώμα που θα ζει συμφιλιωμένα με το νου και την ψυχή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X