Αρχική / Υγεία / Ουρολογία / Πόνοι στους όρχεις: Τι μπορεί να συμβαίνει;
Πόνοι στους όρχεις: Τι μπορεί να συμβαίνει;  thumbnail

Πόνοι στους όρχεις: Τι μπορεί να συμβαίνει;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Γεια σας ονομάζομαι Σταύρος . Από το  2008 είχα ενοχλήσεις στον αριστερό ορχι. Το έψαξα και μου βρήκαν μια μικρή κύστη.  Μου είπαν ότι δεν είναι κάτι  το σοβαρό. Τον  τελευταίο χρόνο όμως οι πόνοι άρχισαν  να  γίνονται πολύ έντονοι. Έχω πάει σε  διαφόρους ουρολόγους και μου λένε  οτι εχω κιρσοκήλη οτι η κύστη μου δεν ειναι κύστη ειναι διογκωμένα αγγεία απο την κιρσοκήλη και  να την αφαιρέσω. Ο άλλος  γιατρός μου είπε οτι εχω άλγος του πυέλου και οτι εχω κύστη τελικά οτι η κιρσοκήλη μου δεν ειναι για να κάνω επέμβαση και οτι αν κάνω μπορεί να πονάω περισσότερο. Δεν  ξέρω τι να κανω και ποιον να πιστέψω. Για τις κύστες μου λένε όλοι οτι δεν πονάνε,εγώ όταν  πιάνω την κύστη που υποτίθεται οτι εχω στην κεφαλή της επιδιδυμίδας πονάει. Ο περισσότερος πόνος που εχω ειναι οταν οτιδήποτε μου πιέσει την κοιλιά,  απο παντελόνι, την ζώνη τού αυτοκινήτου μέχρι και το χέρι μου  αν ακουμπήσει πάνω στην κοιλιά αρχίζει να με πονάει πρώτα ο όρχις στην περιοχή που εχω την κύστη μετα όλος ο όρχις και συνεχίζει ο πόνος μέχρι λίγο πιο κάτω απο τον αφαλό στην αριστερή μεριά. Δεν  ξέρω τι να κάνω αν ξέρετε εσείς πείτε μου. Ευχαριστώ.
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 


                                      Χειρουργός Oυρολόγος-Aνδρολόγος 


Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


Αγαπητέ αναγνώστη, η ιατρική πράξη είναι τέχνη, εμπειρία, γνώση και ταλέντο. Πρέπει να δείτε έναν ουρολόγο που να σας πείσει οτι ο πόνος οφείλεται όντως στη κιρσοκήλη, οι κύστεις συνήθως δε πονάνε.  

Η κισοκήλη προκαλεί πόνο σε ένα 10% των περιπτώσεων. Επίσης θα πρέπει να αποκλειστούν ορχίτις και φλεγμονές.

Θα συνιστούσα πιό ψύχραιμη στάση, μην πανικοβάλεστε.

Αυτά είναι απλά προβλήματα.


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X