Ατομικό ο Ιγκορ, αισιοδοξία πως προλαβαίνει Εργοτέλη

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιγκόρ και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εντός έδρας συνάντηση με τον Εργοτέλη για την 28η αγωνιστική της Super League.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων όπου ο Πανθρακικός έμεινε χωρίς βαθμό παρά την καλή αγωνιστική παρουσία επιζητούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, που απουσίαζε τις τελευταίες δυο μέρες λόγω της αναμέτρησης της Εθνικής Ελπίδων με την Τουρκία, επέστρεψε στις προπονήσεις δεχόμενος τα συγχαρητήρια για την νίκη της Εθνικής.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του να δίνουν βάρος στην τακτική αλλά και στα τελειώματα φάσεων.

Απέναντι στον Εργοτέλη επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, που στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ημέρας λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Στο μέτωπο των τραυματιών ο Ιγκόρ πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα της Κυριακής.

Σχετικά άρθρα