Γκιστ: Να ελέγξουμε το ρυθμό

Τον ρυθμό του αγώνα θα πρέπει να ελέγξει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει την ποιοτική Λαμποράλ όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιτς
Ο φόργοουρντ του Τριφυλλιού μίλησε και για το παιχνίδι των ισπανών λέγοντας ότι δεν πρέπει να τους αφήσουν να τρέξουν σε ανοιχτό γήπεδο και να κάνουν ελεύθερα σουτ γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το ρεκόρ που έχει η κάθε ομάδα. Η Λαμποράλ διαθέτει έμπειρους παίκτες και ιδιαίτερα ποιοτικούς. Οποιοσδήποτε από αυτούς αν βρεθεί στην καλή του βράδια μπορεί να σε… σκοτώσει», ανέφερε αρχικά ο Γκιστ και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, που για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Όπως είναι όλα τα ματς στο γήπεδό μας».

«Πρέπει να είμαστε και στην τακτική μας, να παραμείνουμε έτσι καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ο βασικός μας στόχος είναι η νίκη και όχι πως θα σταματήσουμε έναν παίκτη», τόνισε για την απουσία του Όντομ.

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Η Λαμποράλ συνηθίζει να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να βρίσκει ελεύθερα σουτ. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε αυτό και θα πρέπει να επιβάλλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό για να φτάσουμε στην νίκη», ολοκλήρωσε ο φόργοουρντ του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα