Μάγκατ: Αλλο Αγγλία, άλλο Ελλάδα…

Ο Φέλιξ Μάγκατ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο παιχνίδι… ζωής ή θανάτου που δίνει η Φούλαμ με την Κάρντιφ, τονίζοντας ότι επί του παρόντος οι Λονδρέζοι θέλουν παίκτες που να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι. Παράλληλα, ο Γερμανός ξεκαθάρισε ότι η διαφορά επιπέδου ανάμεσα σε αγγλικό και ελληνικό πρωτάθλημα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει στον Μήτρογλου να προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσει της νέας του ομάδας.

"Ο Μήτρογλου πήγε στην Εθνική του ομάδα, έπαιξε για 60 λεπτά και επιστρέφει σήμερα, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος, έχει μυϊκά προβλήματα τώρα. Σ’ αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, θέλουμε παίκτες που να είναι 100% ετοιμόπολεμοι. Εχουμε «πόλεμο» για την παραμονή", είπε και συνέχισε…

"Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν μπορεί να συγκριθεί με το ελληνικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από έναν παίκτη που είναι νέος στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο προσαρμογής. Το γνωρίζουμε αυτό και κάναμε συμβόλαιο στον Μήτρογλου όχι για τα ματς με Λίβερπουλ ή Γιουνάιτεντ, αλλά για τα τελευταία παιχνίδια".

Σχετικά άρθρα