Μπαρτζώκας: Μην πω χάθηκε, αλλά απομακρύνθηκε η 2η θέση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι πώς οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συνεχίσουν, κερδίζοντας μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, αλλά και στους Ιταλούς.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τη Μιλάνο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση.

"Νιώθω σήμερα ότι έγινε μία τεράστια προσπάθεια από την ομάδα μας σε σχέση και με τις συνθήκες. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια και την ομάδα μου. Το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος, όπως με τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε. Δεν τα καταφέραμε. Ο Ντάνστον που ήταν πολύ καλός, δυστυχώς έχασε δύο βολές, η Μιλάνο έβαλε μεγάλα σουτ. Το τρίποντο του Χάκετ που χωρίς να θέλω να σταθώ εκεί ήταν καθαρή μεταφορά του Λάνγκφορντ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όπως και ο κόσμος. Η δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας απομακρύνεται για να μην πω χάθηκε. Αυτό, όμως που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε για να περάσουμε στους "8".

Για το ότι έχει κλείσει πολύ το ρότεισον: "Πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Η σκέψη μου πριν το ματς, αλλά και κατά την διάρκεια με ανάγκασε να κάνω αυτο το πράγμα. Η σκέψη μου ήταν να μικρύνω το ροτέισον έτσι κι αλλιώς. Να πάω με τους παίκτες που ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Όπως σας είπα κάτι δίνεις κάτι παίρνεις".

Στη συνέχεια είπε: "Για τους προπονητές να βρουν θετικά πράγματα σε μία ήττα είναι νορμάλ. Η ήττα, όμως είναι πάντα ήττα. Το μομέντουμ σε αυτά τα τρία ματς σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο Τοπ-16 και με την απουσία του Σπανούλη. Αν δείτε την διαφορά στο ράνκινγκ σήμερα έχουμε 16 πόντους περισσότερους και χάσαμε το ματς για το εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα που είχαν. Κάποια στιγμή πήγαμε σε περιστροφές, ανοίξαμε την άμυνα μας πήρε ριμπάουντ ο Λαβάλ. Θα πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνιση του".

Για την απουσία του Λο: "Ο ντιφένσινγκ στόπερ μας ήταν ο Λο. Δυστυχώς αυτή ήταν η κατάσταση, ο Λο τραυματίστηκε. Δεν μπορέσαμε να βρούμε παίκτη που να μαρκάρει τους περιφερειακούς και να αλλάζει τον ρυθμό. Ο Μάντζαρης, ο Σλούκας και κατά δεύτερο ρόλο και ο Κατσίβελης κάνουν καλή δουλειά".

Σχετικά άρθρα