Το μήνυμα του Μόγιες στους φιλάθλους

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που διανύει η Μάντσεστερ στο μεταβατικό στάδιο, μετά την αποχώρηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, αλλά καλεί τους φιλάθλους της ομάδα να συνεχίσουν την υποστήριξη τους προς τον ίδιο και τους παίκτες.Η επιστολή του Σκοτσέζου που είδε το φως της δημοσιότητας:
"Ήξερα ότι θα ήταν πρόκληση για εμένα να αναλάβω την Μάντσεστερ και η δύσκολη σεζόν που διανύουμε δεν ήταν αυτή που οραματιζόμουν, όπως πιστεύω το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους μας. Οι παίκτες και το προσωπικό θέλουμε απεγνωσμένα να σας αποζημιώσουμε γι’ αυτό.
Είστε συνηθισμένοι να βλέπετε μία πετυχημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η υποστήριξη σας προς τους παίκτες και εμένα προσωπικά σε όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη. Οι φίλαθλοι μας εκτός Μάντσεστερ είναι οι καλύτεροι, ενώ στο Ολντ Τράφορντ η ακλόνητη πίστη σας είναι εμφανής και ευπρόσδεκτη.
Να υποστηρίζεις την ομάδα σου είναι στις νίκες είναι εύκολο, αλλά πιο δύσκολο είναι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και η πίστη που έχετε δείξει είναι μοναδική. Όπου κι’ αν πάμε όλοι έχουν κάτι να πουν για την Μάντσεστερ και όλοι μας ενωμένοι έχουμε περάσει ορισμένες δύσκολες στιγμές την φετινή σεζόν και πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα βγούμε κερδισμένοι και πιο δυνατοί.
Έχετε δει πολλές μεγάλες νίκες και σύντομα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα δούμε σπουδαίες νίκες και πάλι. Ένα μεγάλο βήμα μπροστά που θα μετατρέψει το Ολντ Τράφορντ ξανά σε φρούριο για το οποίο είναι ξακουστό και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα ώστε να δώσουμε στους κατόχους διαρκείας και τους φιλάθλους μας κάτι για να φωνάξουν".

Σχετικά άρθρα