Βανγκέλι: Πάμε να δώσουμε μια μάχη

Ο Κρίστι Βανγκέλι μίλησε για το Σαββατιάτικο (8/3) παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και τα όσα γίνονται στην Ουκρανία και τον πρώην σύλλογό του, την Τσερνομόρετς.
Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Nova χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και συνέστησε προσοχή ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στο πως αισθάνεται στην επιστροφή του στον Άρη.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ένας δύσκολος αγώνας, ο οποίος είναι για εμάς πολύ σημαντικός. Θα πάμε να δώσουμε μια μάχη απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, προερχόμενη από νίκη στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι και ο πρωταθλητής θα έλεγα. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απ’ αυτόν τον αγώνα".

Για το αν συμφωνεί με όσα λέγονται σχετικά με το ότι είναι καλό για τον Άρη που ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό, καθώς θα μπει ίσως, υπεροπτικά, το Σάββατο στη Λεωφόρο υποστήριξε: "Δεν θα το ‘λεγα έτσι, γιατί ο αγώνας που έρχεται είναι εντελώς διαφορετικός. Ο Παναθηναϊκός, έχει την ψυχολογία με το μέρος του και τον κόσμο στο πλευρό του για να τον αποθεώσει μετά απ’ αυτή την μεγάλη επιτυχία. Εμείς θα δώσουμε βαρύτητα στη δική μας ομάδα, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται γι’ αυτό το παιχνίδι, ώστε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος ενόψει της συνέχειας η οποία είναι μακριά και δύσκολη".

Για το πώς αισθάνεται στον Άρη είπε: "Αισθάνομαι καλά, αλλά σίγουρα δεν βοηθά η κατάσταση και η θέση που βρισκόμαστε. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη, ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση που υπάρχει απ΄ την αρχή της χρονιάς".

Για το αν θεωρεί πως έφυγε την κατάλληλη στιγμή από την Ουκρανία με όλα όσα γίνονται εκεί σημείωσε: "Αισθάνομαι άσχημα με ολ’ αυτά που συμβαίνουν εκεί, διότι έζησα 2,5 χρόνια σε μια πολύ καλή χώρα και σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν και να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα γιατί εκεί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, ένα πρωτάθλημα που το χρειάζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Για το τι μαθαίνει και αν διατηρεί επαφή με κάποιους ανθρώπους στην Ουκρανία τόνισε: "Έχω μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες μου (σ.σ στην Τσερνομόρετς), αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει και ήδη έχουν αποχωρήσει πάρα πολλοί παίκτες και μάλιστα πρωτοκλασάτοι και κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα και αυτό είναι άσχημο".

Για την πρώην ομάδα του στην Ουκρανία δήλωσε: "Είναι στην Οδησσό, είναι λίγο μακριά, αλλά δεν παύει να είναι στην Ουκρανία και να έχει επιπτώσεις από όλα όσα γίνονται".

Σχετικά άρθρα