Κορυφαίος Ελληνας προπονητής για τον Μάρτιο ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής για το μήνα Μάρτιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα Football Coach World Ranking.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
"Σημαντική διάκριση για την ομάδα μας αλλά πρωτίστως για τον προπονητή μας. Η ιστοσελίδα Football Coach World Ranking ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη προπονητών για τον μήνα Μάρτιο και από τους Έλληνες προπονητές ξεχωρίζει πρώτο το όνομα του Γιώργου Παράσχου!.
Ο τεχνικός του Ατρόμητου είναι στην 145η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 3682 πόντους κερδίζοντας 129 πόντους συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα. Μια θέση πιο πάνω (144η) με 3685 πόντους είναι ο Ρόναλντ Κούμαν της Φέγενορντ και στην 142η θέση ο Ντέιβιντ Άντβοκατ της Άλκμααρ.
Δεύτερος Έλληνας στη σχετική λίστα είναι ο Γιώργος Δώνης που εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στην 164η θέση με 3457 πόντους χάνοντας 330 πόντους συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα.
Στην τρίτη θέση η Football Coach World Ranking έχει συμπεριλάβει τον ελληνικής καταγωγής Χαμζά Χαμζάογλου της Ακισάρ Μπελιντίγεσπορ ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου ακολουθεί 4ος καθώς βρίσκεται στη 261η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 2324 πόντους κερδίζοντας 129 πόντους".

Σχετικά άρθρα