Επέστρεψαν Μπεν και Σισοκό

Με τους Σισοκό και Μπεν να επιστρέφουν στην διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του καθοριστικού εκτός έδρας παιχνιδιού της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής.
Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του καθοριστικού εκτός έδρας παιχνιδιού της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ και με δύο επιστροφές.

Σε μία μέρα και προπόνηση πάντως όπου ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» είδε με ικανοποίησή του τους Σισοκό και Μπεν να τίθενται εκ νέου στην διάθεσή του.

Ο Σισοκό ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν ενώ ο Μπεν επέστρεψε από τις Κομόρες, όπου αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο φιλικό παιχνίδι με την Μπουρκίνα Φάσο.

Αντίθετα δεν προπονήθηκαν ούτε και σήμερα οι Αποστολόπουλος και Μάνος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την ομάδα της Λέσβου.

Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο για την πρωτεύουσα μετά από την πρωινή προπόνηση, ώστε να έχει μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης.

Σχετικά άρθρα