Ουζουνίδης: Αυτή τη στιγμή μετράνε οι βαθμοί

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πρώτος στόχος είναι το αποτέλεσμα και μετά το καλό ποδόσφαιρο, καθώς προέχει η σωτηρία.Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης στη Νova:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: "Φτάνουμε προς τον στόχο μας. Οι ισοπαλίες μπορεί να μην φαίνονται άμεσα αλλά θα φανούν στο τέλος της σεζόν. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα και τώρα έχουμε τον Πανθρακικό σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει κίνητρο αλλά εμείς πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και ανταγωνιστικοί".
Για τις απουσίες παικτών: "Είναι ένα πρόβλημα. Αντί να έρχονται παίκτες τους χάνουμε. Πρέπει να ετοιμάζουμε αυτούς που έχουμε και όχι αυτούς που θα θέλαμε να έχουμε".
Για το πως περιμένει το παιχνίδι: "Αυτό που θα κοιτάξουν και οι δύο ομάδες είναι το πως θα πάρουν βαθμούς. Ο Πανθρακικός είναι πιο άνετος βαθμολογικά και περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αλλά αυτή τη στιγμή τον κύριο λόγο έχουν τα αποτελέσματα γιατί δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο να διορθωθούν τα λάθη".

Σχετικά άρθρα