Πεδουλάκης: Πρώτη ευθύνη είναι του προπονητή για την ήττα

Ο Αργύρης Πεδουκάκης παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ότι έβγαλε ενέργεια μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, λέγοντας πως ήταν μια κακή ήττα για τους πράσινους. Πρόσθεσε επίσης πως πρώτος την ευθύνη γι’ αυτό το αποτέλεσμα το έχει ο ίδιος ο προπονητής, αλλά κάλεσε τους παίκτες του να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουν.Ο προπονητής του Τριφυλλιού τόνισε για το ματς:
"Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση από εμάς. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε να έχουμε αλλά και την επιθυμία για ματς Ευρωλίγκας. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν λειτούργησε η άμυνα, δεχτήκαμε 27 πόντους και δεν κάναμε φάουλ. Βγάλαμε ενέργεια μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρώτη ευθύνη είναι του προπονητή. Είναι μία κακή ήττα, θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε".

Για την έλλειψη επιθυμίας και γιατί δεν υπήρξε αυτή στους πράσινους, είπε: "Πέρασε ότι αυτό το ματς είναι εύκολο στο μυαλό μας. Καταναλώσαμε 30 λεπτά χωρίς μεγάλη ενέργεια. Τονώσαμε την αυτοπεποίθηση της Λαμποράλ. Αυτοί δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Εμείς κάναμε εύκολα λάθη και χάσαμε λέι απ. Είναι πολύ δυνατό μάθημα για εμάς".

Σχετικά άρθρα