Pregame: Ξάνθη-Αστέρας

Η Ξάνθη υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τον Αστέρα Τρίπολης σ’ ένα ματς, όπου οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους.Οι μεν Ακρίτες θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την παραμονή τους, οι δε Αρκάδες στοχεύουν ακόμα και στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Οσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Κεχαγιά για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και κατά συνέπεια αυτοί που νίκησαν τον Λεβαδειακό και μάλιστα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση θα ξεκινήσουν κατά τα φαινόμενα και απέναντι στον Αστέρα.

Ετσι, λοιπόν, τερματοφύλακας θα είναι ο Κυριακίδης, στα στόπερ οι Χοσέμι-Γούτας με τον Μπαξεβανίδη και τον Παϊτο να βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας. Στον άξονα ο Ντε Γκουζμάν θα έχει ως συνοδό του τον Φλίσκα και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στην επίθεση οι Κάλβο-Σολτάνι θα είναι στα πλάγια με τον Σολάρι στην κορυφή της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, ο αποκλεισμός του Ρούμπεν Εστράδα από την αποστολή, από την στιγμή που δεν είναι τραυματίας δείχνει πιθανότατα το μέλλον του Ισπανού το οποίο είναι εκτός Ξάνθης.

Ο Νίκος Κεχαγιάς μετά το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε τα παρακάτω ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή: Κυριακίδης, Τσέμα, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Μάνταλος, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Νάκας, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

Από την άλλη πλευρά, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα πρωταθλήματος στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα.

H αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη αποτελείται: Μπαντής, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Βάλντο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Πανθρακικό, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Αστέρα οι Σανκαρέ, Λούι, Κοντοές, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Παπαχρήστος, Γκόιαν, Μουνάφο.

Σχετικά άρθρα