Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι!
Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι! thumbnail

Αφροδίτη στον Υδροχόο: ο έρωτας και η φιλία είναι αχώριστοι!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που μας ωθεί να ερωτευτούμε, να παραδοθούμε και να καλοπεράσουμε, πέρασε στις 5 Μαρτίου στο ζώδιο της εκκεντρικότητας, τον Υδροχόο, ο οποίος πάνω απ’ όλα της εξασφαλίζει αποστασιοποίηση, ανωνυμία, αναγνωρίζει τις ποιότητές της, αλλά και της επιτρέπει να μην ανοίγει τα χαρτιά και τις προτιμήσεις της σε πρόσωπα.

Ο έρωτας γίνεται σφαιρικός


Στον έρωτα και τις σχέσεις δίνεται ένα πνεύμα ελευθερίας, ενώ η ανικανότητα δέσμευσης, η ανάγκη… αποδέσμευσης και η έλλειψη διάκρισης στους ανθρώπους, χαρακτηρίζουν τη περίοδο που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Υδροχόο.

 

Οι επαφές με τους άλλους ανθρώπους δέχονται πειραματισμούς, δοκιμάζονται και αξιολογούνται. Τα κλισέ και τα ταμπού αποκτούν ασήμαντη έως ανύπαρκτη επίδραση, ενώ τίποτα στον έρωτα και τις διαπροσωπικές σχέσεις δεν είναι μη ορθό, κατακριτέο ή μη αποδεκτό. Οι φυλετικές διαφορές λίγο ρόλο παίζουν ανάμεσα στους ενδιαφερομένους, ίσα ίσα που ευνοούνται επαφές με άτομα από άλλες κουλτούρες, τα οποία φέρνουν καινούργιες φιλοσοφίες και τον αέρα του μακρινού και άπιαστου.

 

Η Αφροδίτη αναζητεί πάντοτε τη πηγή ευχαρίστησης, ανασύρει επιθυμίες, αρέσκεται να έλκει και να έλκεται, αλλά θέλει να έχει πάντα ανοιχτή την προοπτική της διαθεσιμότητας, όσο αρνείται να συμμετάσχει συναισθηματικά.

 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αναζητά το ιδανικό, αλλά και την ικανότητα να επικοινωνεί με τον άλλον σε ένα επίπεδο πνευματικά ανώτερο και λιγότερο γήινο και καθημερινό. Να χρησιμοποιεί δηλαδή το μυαλό, το πνεύμα, το χιούμορ, το όραμα και μέσα από αυτά να ανακαλύπτει κοινά στοιχεία με τον άλλον.

 

Ο έρωτας για αυτήν είναι ένα μείγμα φιλίας, έλξης, διαλόγου, συνεννόησης, ενώ εκεί που νιώθουμε πολύ κοντά με ένα άτομο, το ίδιο ξαφνικά απομακρυνόμαστε. Υπάρχει μια συναισθηματική αποστασιοποίηση, η οποία χρησιμεύει να μην κάνει τις σχέσεις πολύ κοντινές, προσωπικές, σε σημείο να μην κινδυνεύουμε να χάνουμε τον εαυτό μας μέσα στον άλλον, λόγω της προσκόλλησης.

 

Πηγή: myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X