Στη Ντιναμό Μινσκ ο Ουντότζι

Η Ντιναμό Μινσκ παρουσίασε τον Σαλόζε Ουντότζι που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στον Άρη. Στο ξενοδοχείο της αποστολής στην Αθήνα βρέθηκε ο Όλε Σκόμποε.
Στην απόκτηση του Σαλόζε Ουντότζι προχώρησε η Ντιναμό Μινσκ και συνάμα της παρουσίασης του Νιγηριανού επιθετικού που είχε ξεκινήσει τη φετινή χρονιά στον Άρη.

Η παρουσίασή του έγινε χθες αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κάνει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης στην UEFA ωστόσο αυτή ακόμα δεν έχει εκδικαστεί. Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι και τυπικά ελεύθερος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες πριν από δύο βδομάδες ο Ουντόζι είχε συμφωνήσει και με την ουκρανική Ντνιεπρ η οποία όμως όταν προσπάθησε να λάβει το διεθνές πιστοποιητικό του Νιγηριανού επιθετικού διαπίστωσε ότι δεν ήταν ελεύθερος. Για αυτό και τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Κατά τα άλλα χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το σημερινό παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό ο πρώην ποδοσφαιριστές και τεχνικός της ομάδας Όλε Σκόμποε.

Ο Σουηδός είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Κρίστι Βανγκέλι, τον οποίο άλλωστε είχε υπό τις οδηγίες του στη σύντομη θητεία του στον πάγκο του Άρη και ήταν εκείνος που ουσιαστικά τον προώθησε στην πρώτη ομάδα.

Ακόμη είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει και με δύο πρώην συμπαίκτες του στον Άρη, τον Γιώργο Φοιρό και τον Κυριάκο Μπιμπισίδη, ενώ αναμένεται το απόγευμα να βρεθεί στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όπως έκανε και το πρωί στο παιχνίδι των Κ-20 των δύο ομάδων.

Σχετικά άρθρα