Τρεις απουσίες για Παντελίδη ενόψει Παναιτωλικού

Τις υπηρεσίες των Καπό, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και των Λαμπρόπουλου και Βούκσεβιτς θα στερηθεί ο Σάββας Παντελίδης για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό.
Με τις απουσίες του Ολιβιέ Καπό, ο οποίος μετά το σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν, αλλά και τους Λαμπρόπουλο και Βουκσεβιτς θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σάββας Παντελίδης θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του ειδικά μετά την απουσία του Ολιβιέ Καπό, ο οποίος θα λείψει από όλα τα εναπομείναντα ματς της σεζόν και τα οποία είναι όλα κρίσιμα βαθμολογικά.

Οι Λαμπρόπουλος και Βουκσεβιτς έχασαν αρκετές προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας και επομένως βρέθηκαν και αυτοί έξω από τα σχέδια του προπονητή των Βοιωτών για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού:Στρατηλάτης, Πρζρόβσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράζι, Ροζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιροσάβλιεφ, Μάντζιος, Βάρντεν και Ορτέγα.

Σχετικά άρθρα