Παντίδος: Πάμε για νίκη στο Περιστέρι

Ο Νίκος Παντίδος δήλωσε πως ο Πανιώνιος δε θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο Περιστέρι αν είναι πειθαρχημένος.
Στην έδρα του Ατρομήτου δοκιμάζεται αυτή την αγωνιστική ο Πανιώνιος. Ο δείκτης δυσκολίας μπορεί να είναι αυξημένος, αλλά ο Νίκος Παντίδος εξέφρασε μέσω της κάμερας της NOVA την πίστη στην ομάδα του. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για αυτό που του άφησε ο αγώνας με την Καλλονή: "Ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με την Καλλονή, προσπαθήσαμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά δεν το καταφέραμε. Από μια αδράνεια σε μια στημένη φάση, η Καλλονή ισοφάρισε τον αγώνα. Δεν πειράζει όμως. Και ο ένας βαθμός είναι καλός για εμάς. Συνεχίζουμε…".

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με την Καλλονή: "Όπως είπα πρέπει να προσέξουμε τις στιγμές που η ομάδα χαλαρώνει. Δεν είναι σωστό να δεχόμαστε γκολ από τα στημένα, είναι τσάμπα γκολ. Θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε αυτό στις προπονήσεις, έτσι ώστε στη συνέχεια να μην δεχθούμε ξανά γκολ".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Όντως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει έμπειρους παίκτες, η απόδοσή του είναι σταθερή σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω πως με τη δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη βδομάδα, μελετώντας τον Ατρόμητο αν μπούμε σωστά και πειθαρχημένα από την αρχή δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα".

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τον Ατρόμητο: "Σίγουρα από τη μέση και μπροστά έχει πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να τους προσέξουμε, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτούς. Πρέπει να τους κοιτάξουμε συνολικά. Να μπούμε δυνατά από την αρχή και να καλύψουμε όλους τους χώρους, να σταματήσουμε τον ρυθμό του Ατρόμητου και να παίρνουμε χώρους σιγά σιγά. Πιστεύω πως θα το βάλουμε το γκολ".

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τους 7 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια: "Αυτοί οι 7 βαθμοί έχουν κάνει διαφορετική τη ψυχολογία μας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη δουλειά, δεν μένουμε εκεί θα συνεχίσουμε για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και σώσουμε νωρίτερα την κατηγορία".

Για το αν είναι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι: "Εννοείται. Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Πάμε μόνο για τη νίκη και τίποτα άλλο".

Σχετικά άρθρα