Μπεργκ: Χαίρομαι για το χατ-τρικ, αλλά πρώτα η ομάδα

Χαρούμενος τόσο για τα γκολ του, όσο και για την συμμετοχή του στο γκολ του Κλωναρίδη δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ, που ξεκαθάρισε ωστόσο πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθάει τον Παναθηναϊκό
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κρατήσαμε την κατοχή της μπάλας και είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Για το χατ-τρικ του και την απόδοσή του, σχολίασε: «Περίμενα κάποια στιγμή ότι θα πετύχω πάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι. Παίξαμε όλοι καλό ποδόσφαιρο, πήρα καλές μπαλιές και όλη η ομάδα είχε ενέργεια. Δείξαμε σήμερα ότι και στο σπίτι μας μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά και αμυντικά».

Σχετικά με το ποιο γκολ ξεχωρίζει, είπε: «Νομίζω ότι το πιο όμορφο γκολ που πετύχαμε ήταν αυτό του Κλωναρίδη. Έδωσα ασίστ με τακουνάκι, πήρε τη μπάλα ο Ζέκα και από εκεί η μπάλα πήγε στον Κλωναρίδη ο οποίος τελείωσε σωστά τη φάση».

Για το αν προτιμά να σκοράρει ή να δίνει ασίστ, τόνισε: «Όπως το να σκοράρεις έτσι και το να δίνεις ασίστ είναι ωραίο συναίσθημα. Μου αρέσει να κάνω και τα δυο και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να το κάνω ξανά σήμερα».

Σε ότι αφορά το βραβείο του πρώτου σκόρερ, απάντησε: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και προτιμώ να νικάει η ομάδα μου, όποιος κι αν σκοράρει, αρκεί να μπορώ να βοηθήσω».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στην ισοφάριση του Άρη, είπε: «Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένει κανείς. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Προσπαθούμε πολύ κάθε μέρα και παραμένουνε συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας συνεχώς να βελτιωθούμε. Ακόμη κι όταν ισοφαριζόμαστε, μένουμε ψύχραιμοι και κυνηγάμε το γκολ».

Σχετικά με τον άνθρωπο στον οποίο έδωσε τη φανέλα του, σχολίασε: «Είναι ένας φίλαθλος για τον οποίο ο προπονητής μου είχε πει ότι είχε δυσκολίες στη ζωή του και ήθελε τη φανέλα μου. Το έκανα αμέσως, όπως είχαμε πει με τον κόουτς στο ημίχρονο. Είναι όμορφο να προσφέρεις χαρά σε έναν άνθρωπο».

Για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού συγκριτικά με την αρχή της σεζόν: «Έχουμε μια νέα ομάδα από την αρχή της σεζόν, όμως πλέον όλα είναι καλύτερα. Γνωριζόμαστε καλά και δουλεύουμε πιο πολύ σαν ομάδα».

Σχετικά άρθρα