Ο… Ζλάταν του Παναθηναϊκού!

Ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει κερδίσει ο Μάρκους Μπεργκ, μέσα από τη φετινή του παρουσία στην ομάδα του τριφυλλιού.Η εκπληκτική εμφάνιση του Σουηδού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου μοίρασε την ασίστ στο γκολ με το οποίο ο Ντάνιελ Πράνιτς άνοιξε το σκορ, αλλά και έκανε το "τελειωτικό" 0-2, είχε συνέχεια και στο παιχνίδι με τον Άρη.

Πέτυχε 3 γκολ, για πρώτη φορά στην καριέρα του μετά από 5 χρόνια, οδηγώντας το τριφύλλι σε μια σημαντική νίκη (4-1), στην προσπάθεια που κάνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα φετινά πλέι οφ. Και τα τρία γκολ ήταν δείγμα της αξίας του, αλλά το τρίτο ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Με 13 γκολ πλέον στο ενεργητικό του, αποδεικνύεται η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του Παναθηναϊκού και μια από τις κορυφαίες στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Επιασε τον Σολάρι της Ξάνθης στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ και βάσει απόδοσης θεωρείται σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα ξεπεράσει και τον Κώστα Μήτρογλου (14 γκολ).

Δεν είναι μόνο τα γκολ και οι εμφανίσεις του, που έχουν κερδίσει άπαντες στον Παναθηναϊκό, αλλά και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, τον οποίο απέδειξε όταν χάρισε τη φανέλα του σε έναν φίλο της ομάδας, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Σχετικά άρθρα