Πέταξε τη Σίτι εκτός Κυπέλλου η Γουίγκαν

Μετά τον θρίαμβο στον περσινό τελικό, η Γουίγκαν απέκλεισε την Σίτι στα προημιτελικά του FA Cup νικώντας με 2-1 μέσα στο Μάντσεστερ! Με Άρσεναλ στον ημιτελικόΗ Γουίγκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά "πλήγωσε" την Μάνστεστερ Σίτι στο FA Cup, καθώς νίκησε με 2-1 μέσα στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο "Γουέμπλεϊ".

Θυμίζουμε πως πέρσι η Γουίγκαν είχε νικήσει τους "πολίτες" στον τελικό (1-0 με γκολ στο 89′), ενώ σήμερα προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Τζόρντι Γκόμεθ στο 27′ (πέναλτι) και Τζέιμς Περς στο 47′, ενώ οι γηπεδούχο κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 68′ με τον Σαμίρ Νασρί.

Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με Χαλ, οι οποίες απέκλεισαν Τσάρλτον και Σάντερλαντ, αντίστοιχα, ενώ πλέον είναι δεδομένο πως μία ομάδα από το FA Cup θα παίξει στο Europa League, έτσι η 7η θέση στο πρωτάθλημα δεν οδηγεί στην Ευρώπη.

ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Μάικα Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Γιαγιά Τουρέ (53′ Νταβίντ Σίλβα), Χεσούς Νάβας (53′ Τζέκο), Νασρί, Αγκουέρο, Νεγκρέδο (53′ Μίλνερ).

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Περτς, Μπόις, Ράμις, Κρέινι, ΜακΆρθουρ, ΜακΚαν (46′ Λίον Μπάρνετ), ΜακΊχραν (66′ Εσπινόσα), Τζόρντι Γκόμεθ, ΜακΜάναμαν (58′ ΜακΚλιν), Φορτουνέ.
 
Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
 
Σάββατο
Άρσεναλ – Έβερτον 4-1 (7′ Μεσούτ Εζίλ, 68′ πέν. Αρτέτα, 83′ και 85′ Ζιρού / 32′ Λουκακού)
 
Κυριακή
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον 2-0 (65′ Φλιν, 67′ Μπρέιφορντ)
Χαλ – Σάντερλαντ 3-0 (68′ Κέρτις Ντέιβις, 72′ Μάιλερ, 77′ Φράιατ)
Μάντσεστερ Σίτι – Γουίγκαν 1-2 (68′ Νασρί / 27′ πέν. Τζόρντι Γκόμεθ, 47′ Περτς)
 

Σχετικά άρθρα