Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο πρύτανης του ΕΜΠ ζητά να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που απήργησαν
Ο πρύτανης του ΕΜΠ ζητά να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που απήργησαν  thumbnail

Ο πρύτανης του ΕΜΠ ζητά να πληρωθούν οι διοικητικοί για τις ημέρες που απήργησαν

Αίσθηση, αλλά και οργή, προκαλεί η πρόταση της Συγκλήτου του ΕΜΠ να μην γίνει παρακράτηση στους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος για τις ημέρες που απήργησαν, καθώς στη συνέχεια δούλεψαν παραπάνω για να συμμαζέψουν το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν!


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου της Αθήνας με επιστολή της, στις 7 Μαρτίου, προς τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ζητά να υπάρξει συνάντηση με τον πρύτανη του ιδρύματος Σίμο Σιμόπουλο για να συζητήσουν το πώς θα καλύψουν τις περικοπές, εξηγώντας, παράλληλα, γιατί αυτές δεν πρέπει να γίνουν.


Στην επιστολή σημειώνεται ότι οι περικοπές για τις ημέρες της απεργίας ξεκίνησαν από τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου και στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να υποστηριχθεί οτι αυτές δεν πρέπει να γίνουν, τονίζεται ότι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της λειτουργίας του ΕΜΠ συνέβαλε η υπερεργασία του διοκητικού προσωπικού. Αφού τονίζεται ότι για την πρόσθετη αυτή εργασία (σ.σ. για να μαζέψουν το χάος που δημιουργήσαν οι ίδιοι απεργώντας επί μήνες γιατί ήθελαν να εξαιρεθούν της διαθεσιμότητας) δεν απαιτείται έξτρα αμοιβή ζητάει οι κρατήσεις της απεργίας "να αντισταθμιστούν συνολικά και στο ακέραιο"!.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X