Εργοτέλης: Ακόμη ένα χειρουργείο

Για σφαγιαστική διαιτησία στον αγώνα με τον Πανθρακικό, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Εργοτέλης.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πανθρακικό, κι ενώ οι ”πληγές” μας από το ”χειρουργείο” του διαιτητή κ. Παππά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν έχουν ακόμα επουλωθεί, ο κ. Ιωαννίδης συνέχισε το έργο του συναδέλφου του, με τρόπο λιγότερο ”αιματηρό” αλλά εξίσου ”επαγγελματικό” κι αποτελεσματικό.

Προφανώς έκρινε ότι η ”επέμβασή” του στον αγώνα του 1ου γύρου με τον Απόλλωνα στο Παγκρήτιο δεν ήταν αρκετή. Κι έτσι για να ολοκληρώσει το έργο του, στον χθεσινό αγώνα όχι μόνο αγνόησε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 90ό λεπτό, αλλά και γενικότερα με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο διασφάλισε την επιτυχία ενός ακόμα ”χειρουργείου”…

Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν τα αποτελέσματα στους αγώνες μας με Πανιώνιο – Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ – Απόλλωνα στο 1ο γύρο, καθώς και με Ατρόμητο – ΟΦΗ – Πανθρακικό στο 2ο γύρο. Λάθη ανθρώπινα;;; Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Λάθη σχεδόν πάντα εις βάρος μας… σύμπτωση;;; Έτσι θέλουμε να ελπίζουμε.

Καλούμε για ακόμα μια φορά την ΚΕΔ, την οποία παρά τα όσα έχουν συμβεί συνεχίζουμε – ελπίζουμε όχι αφελώς – να περιβάλλουμε με σεβασμό και εμπιστοσύνη, να διασφαλίσει ότι τουλάχιστον στις έξι τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές η έκβαση των αναμετρήσεων θα κρίνεται από τους ποδοσφαιριστές και όχι από ανίκανους διαιτητές».

Σχετικά άρθρα