Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα είναι…
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα είναι... thumbnail

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα είναι…

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Δεν μπορω να μιλήσω σε μια κοπέλα από κοπλιμέντα καλός είμαι αλλά από λόγια μάπας και βαρετός. Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να μιλάω στις κοπέλες και να κάνω παιχνίδι; 


Απευθύναμε το ερώτημά σου στον ψυχολόγο- ομαδικό θεραπευτή Δημήτρη Κατσαρό 


Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητέ αναγνώστη:

 

Αυτό ακριβώς που θέτετε σ'εμάς σαν πρόβλημα μπορεί να αποτελεί τη λύση του 'προβλήματός' σας. Είναι ίσως πολύ τολμηρό να είναι κανείς ο εαυτός του αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να πλησιάσουν άλλους ανθρώπους με βάση την έκθεση της αδυναμίας τους. Εν τέλει οι αδυναμίες έχουν ενδιαφέρον. Δοκιμάστε να μιλήσετε έτσι απλά σε μια κοπέλα χωρίς να έχετε κάποιο στόχο πέρα απ' το αντικείμενο της προβληματικής σας. Οι άνθρωποι και δη οι γυναίκες αρέσκονται να 'δίνουν λύσεις' και αυτό είναι πάντα μια αφορμή για συζήτηση. Δεν έχει σημασία αν τελικά θα καταλήξετε με την πρώτη στην οποία θα εκτεθείτε. Το θέμα είναι να μάθετε πως να εκτίθεστε χωρίς να νιώθετε ντροπή. Κι αυτό δεν συμβαίνει ποτέ με βάση μια συνταγή αλλά πάντα σε σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή τον εαυτό μας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X