Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δένδιας στα θύματα της 17Ν: Κάντε αγωγή στον Κουφοντίνα για το βιβλίο του
Δένδιας στα θύματα της 17Ν: Κάντε αγωγή στον Κουφοντίνα για το βιβλίο του thumbnail

Δένδιας στα θύματα της 17Ν: Κάντε αγωγή στον Κουφοντίνα για το βιβλίο του

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρότρυνε τις οικογένειες των θυμάτων της «17Νοέμβρη» να ασκήσουν αγωγή κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα ώστε να μην καρπωθεί τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου του «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».


«Θα έβρισκα πολύ ενδιαφέρουσα μια αστική αγωγή των συγγενών των θυμάτων του», δήλωσε στο Βήμα FM o  Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας την πρόταση εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος είχε πάρει μέρος και στη δίκη της 17Νοέμβρη να κατασχεθούν τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου. «Το να απευθύνεται με όποιο τρόπο προς την κοινωνία, είναι δικό του θέμα. Το να ενθαρρύνεται, όμως, δεν θα το ήθελα» είπε, εκφράζοντας τη αντίθεσή του στην έκδοση του επίμαχου βιβλίου και αποκάλεσε ψυχρό δολοφόνο τον Δημήτρη Κουφοντίνα.


Μεταξύ άλλων εξήρε και τη «γενναία» -όπως τη χαρακτήρισε- στάση γνωστού βιβλιοπωλείου το οποίο ανακοίνωσε προ ημερών ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το βιβλίο του εκτελεστή της 17Ν : «Εκτιμώ όμως πάρα πολύ το βιβλιοπωλείο που αρνήθηκε να το πουλήσει, γιατί εκτιμώ ότι είναι μία κίνηση γενναιότητας που σημειολογικά δείχνει μια στάση αρχής απέναντι στην ελληνική κοινωνία».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X