Αρχική / More / Αθλητικά / Κατέπεσε η εγγυητική του Ολυμπιακού Βόλου
Κατέπεσε η εγγυητική του Ολυμπιακού Βόλου thumbnail

Κατέπεσε η εγγυητική του Ολυμπιακού Βόλου

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχτηκε την αίτηση του Γεώργιου Ζελελίδη για την κατάπτωση της εγγυητικής του Ολυμπιακού Βόλου. Ποιες οι αποφάσεις για Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος.

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: – Αίτηση του τρίτου Γεωργίου Ζελελίδη και εταιρίας «Greenscape A.Ε.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937». ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ υπέρ Γεωργίου Ζελελίδη. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-3-14 για την εταιρία «Greenscape A.Ε.».

Αίτηση για ανάκληση της από 19-02-14 απόφασης της Επιτροπής περί ανάκλησης της από 15-01-14 αποφάσεως καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ για 19-3-2014

Αίτηση ανάκλησης της από 10-2-14 απόφασης της Επιτροπής περί επιβολής προστίμου, για μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής από την κάτωθι ΠΑΕ: ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X