Πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Πέτριτς

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μλάντεν Πέτριτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Ο Κροάτης επιθετικός, υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό και αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του τριφυλλιού, προσθέτοντας ακόμη έναν "πονοκέφαλο" στον Γιάννη Αναστασίου.

Την Τετάρτη (12/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι των Ιωαννίνων, τη στιγμή που και ο Μάρκους Μπεργκ απουσίαζε από την προπόνηση, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά πρόθεση του Αναστασίου ήταν να μην τον χρησιμοποιήσει, δεδομένου ότι ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά το πρόβλημα που παρουσίασε στο μάτι, αλλά επίσης είναι αβέβαιο αν θα παίξει με τον ΠΑΣ.

Αντίθετα, ο Στέφανος Καπίνο που έλειπε από την προπόνηση για να βγάλει έναν φρονιμίτη θα είναι διαθέσιμος. Εκτός παραμένει ο Εμίρ Μπαϊράμι, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα λόγω του γνωστού προβλήματος στη μέση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις δύναμης και ταχυδύναμης, ενώ ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά τεσσάρων εναντίον τεσσάρων.

Σχετικά άρθρα