Αρχική / Πολιτισμός / City life / «Στην κόψη του ξυραφιού»: Μουσικό θέατρο για το τέλος του κόσμου
«Στην κόψη του ξυραφιού»: Μουσικό θέατρο για το τέλος του κόσμου  thumbnail

"Στην κόψη του ξυραφιού": Μουσικό θέατρο για το τέλος του κόσμου

Μια καλλιτεχνική σύμπραξη με γυναικεία υπογραφή μάς προτείνει το Μέγαρο Μουσικής με την παράσταση «Στην κόψη του ξυραφιού». Καθώς η πιανίστα Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου θα ερμηνεύει μουσικά κομμάτια από την εποχή του μπαρόκ μέχρι σήμερα (Μπαχ, Ραμό, Μπάρτοκ, Σκριάμπιν, Ραχμάνινοφ, Σούμπερτ κ.ά. ) αλλά και δικές της συνθέσεις, η ηθοποιός Άννα Καλαϊτζίδου θα συνθέτει έναν οργισμένο μονόλογο για το φόβο του τέλους αλλά και για την ελπίδα του καινούργιου μέσα από κείμενα που διατρέχουν τους αιώνες. Στο σκηνικό χώρο, όπου θα προβάλλονται βίντεο του Αλέξανδρου Λεωνίδου, η ακροβάτισσα Μυρτώ Πετροχείλου θα αιωρείται χωρίς δίχτυ ασφαλείας, αναζητώντας ένα σταθερό σημείο για να πιαστεί και από εκεί να αρχίσει πάλι την αδιάκοπη αιώρησή της (αίθουσα Banquet, 13-14/3 ).
Info


13 Μαρτίου 2014 
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα 
Τηλ.: 2107282333 
Και 14 Μαρτίου 2014. Στις 21:00. «Στην κόψη του ξυραφιού». Αίθουσα Banquet. Εισιτήρια: €17,00 – 28,00, €6,00 (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), €11,00 (65+, πολύτεκνοι).


 


Αthinorama.gr Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X