Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Τσενάμο

Τερματοφύλακας του Ατρόμητου για ακόμη δύο χρόνια θα είναι ο Λουϊτζι Τσενάμο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έπειτα από τους Τάσο Καραμάνο, Νίκο Λαζαρίδη και Στάθη Ταυλαρίδη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνεχίζει μαζί μας την ανοδική πορεία που έχουμε χαράξει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!.

Συνεκτιμώντας την προσφορά, τον άρτιο χαρακτήρα του αλλά και τον άψογο επαγγελματισμό του η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση ανανέωσης  στον Λουίτζι Τσέναμο (Luigi Cennamo) που έγινε αποδεκτή. Ο τερματοφύλακας μας υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2016 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:  «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αλλά και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο ο οποίος έμπρακτα μου δείχνει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα γιατί ακόμη και στην ηλικία που βρίσκομαι μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν.

Είναι μεγάλη τιμή μου να αγωνίζομαι σε ένα κλαμπ όπως ο Ατρόμητος. Θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη στα επόμενα δύο χρόνια να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν όπως μεγαλώνει και ο Ατρόμητος.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ατρόμητου γιατί καθημερινά εισπράττω αγάπη από αυτούς καθώς και τον εκπρόσωπο μου κύριο Γιάννη Γλυκό για την συνεργασία που έχουμε τα πέντε τελευταία χρόνια».

Ο Λουίτσι Τσέναμο έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας στην πρώτη ευρωπαϊκή νίκη επί της Άλκμααρ στην Ολλανδία.

* Η προετοιμασία για τον αγώνα της Βέροιας συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών καθώς ο Μιχάλης Σηφάκης ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά.

Σχετικά άρθρα