Ολαϊτάν: Ευλογημένος γιατί ήσασταν δίπλα μου

Ο Μάικλ Ολαϊτάν έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του στην περιπέτεια της υγείας του και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα.
Ο Μάικλ Ολαϊτάν πήρε εξιτήριο από το Metropolitan την Τετάρτη (12/3) και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνέφαγε με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο.

Ο Νιγηριανός κυνηγός μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια της υγείας του και υποσχέθηκε πως σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα, ανταποδίδοντας την στήριξη και την αγάπη στο πρόσωπο του.

"Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας ήσασταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή μου.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γιατρό μας και την ιατρική ομάδα του Metropolitan για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν. Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη.

Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα", ήταν το μήνυμα του Μάικλ Ολαϊτάν.

Σχετικά άρθρα