Αρχική / More / Αθλητικά / Ακόμη 2 παραιτήσεις στον Αρη
Ακόμη 2 παραιτήσεις στον Αρη thumbnail

Ακόμη 2 παραιτήσεις στον Αρη

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Αρης καθώς μετά τον κ. Γιώτα που είναι ο εκπρόσωπος του ΑΣ και τον κ. Βογιατζή που παραιτήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, το ίδιο συνέβη την Τετάρτη και από τους κ.κ. Αριστοτελίδη, Βασβάνη, που παρέδωσαν τις παραιτήσεις τους γραπτώς!Αμφότεροι θεωρούν ότι μόνο με ενότητα και συσπείρωση θα μπορούσε η ομάδα να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες σωτηρίας και βέβαια σε καμία των περιπτώσεων δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον Λάμπρο Σκόρδα στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Ηδη βέβαια προκύπτει θέμα λειτουργίας της ΠΑΕ και σοβαρότατος λόγος για να ζητήσουν οι δυο μεγαλομέτοχοι την αντικατάσταση της διοίκησης στις 18 Μαρτίου που είναι το δικαστήριο, απόφαση που θα προσπαθήσει να μπλοκάρει εκ νέου ο κ. Σκόρδας.

Νομικά βέβαια μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ως ΔΣ αφού υπάρχουν ακόμα 3 άτομα (Σκόρδας, Τσιόνκης, Κώνστας) χωρίς τίποτα να αποκλείεται τις επόμενες μέρες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X