Εργοτέλης: Επιστροφή Αναστασάκου μετά από 1,5 μήνα

Αναστασάκος η… μεγάλη επιστροφή! Ενάμιση μήνα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, ο πολύπειρος φορ ­επιστρέφει για να ενισχύσει τον Εργοτέλη στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματοςΟ Ηλίας Αναστασάκος πήρε το "ok" από τους γιατρούς και από την Τετάρτη επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στις 27 Ιανουαρίου, στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο, ο 36χρονος φορ τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από σύγκρουσή του με τον Μπικέι, χωρίς αρχικά να μπορεί να εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας.

Τελικώς, 45 μέρες μετά, οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι σε θέση να επανέλθει με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να αγωνίζεται φορώντας την ειδική προστατευτική κάσκα, όπως συνέβη και με τον Μάριο Χίμπλινγκερ τη σεζόν 2008-09.

Ενόψει Αστέρα, τα προβλήματα δε λείπουν για τους κιτρινόμαυρους, καθώς πλην του Κούμπικ, ο οποίος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ο Διαμαντάκος δεν έχει επανέλθει ακόμα σε φουλ ρυθμούς, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μπαντιμπανγκά.

Σχετικά άρθρα