Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Βουλή: Ξοδεύουν 228 ευρώ σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής για γαλλικό καφέ
Βουλή: Ξοδεύουν 228 ευρώ σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής για γαλλικό καφέ thumbnail

Βουλή: Ξοδεύουν 228 ευρώ σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής για γαλλικό καφέ

Την ώρα που οι περικοπές συνεχίζονται από παντού και ενώ διαρρέεται ότι η Τρόικα βάζει στο στόχαστρο και άλλα επιδόματα που δίνονται στο Δημόσιο, γίνεται γνωστό ότι η Βουλή σπαταλά για κάθε συνεδρίαση επιτροπής 227,79 ευρώ για καφέ και νερό.


Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη χθεσινή απόφαση έγκρισης του ποσού των 10.023 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής για τον καφέ και το νερό που προσφέρθηκε σε 44 συνεδριάσεις επιτροπών (συμμετείχαν βουλευτές και εξωκοινοβουλευτικοί προσκεκλημένοι).


Και ενώ βλέποντας κανείς το υπέρογκο αυτό ποσό πιστεύει ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στις επιτροπές παραγγέλνει ότι… του κατέβει στο κεφάλι η πραγματικότητα έρχεται να τον διαψεύσει: Το ποσό των 228 ευρώ, κατά μέσο όρο, σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής δαπανάται για να αγορασθεί γαλλικός καφές και νερό από το Κυλικείο της Βουλής, το οποίο φαίνεται ότι χρεώνει τα προϊόνα που πουλά σε τιμές ανάλογες των κεντρικών καφέ σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X