Αρχική / More / Αθλητικά / Μελισσανίδης: Τι θέλουν; Να φύγω;
Μελισσανίδης: Τι θέλουν; Να φύγω; thumbnail

Μελισσανίδης: Τι θέλουν; Να φύγω;

Εξαλλος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την προσωρινή παύση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, που προκάλεσε ο Χάρης Οικονομόπουλος, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη."Τι θέλουν; Να σηκωθώ και να φύγω;", έλεγε εκνευρισμένος στους συνεργάτες του, βλέποντας ανθρώπους εκ των έσω να μπλοκάρουν τις διαδικασίες για την εκκαθάριση και την πρόοδο των έργων για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Σημειώνεται ότι η αίτηση για παύση είχε γίνει από τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρη Οικονομόπουλο, του οποίου στόχος ήταν να τελεσιδικήσει η απόφαση για την υπεξαίρεση που κατηγορείται ο Μάκης Ψωμιάδης, ώστε να διεκδικήσει η ΠΑΕ τα χρήματα.

Για να πάρει, όμως, μέρος η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League, θα πρέπει να συσταθεί εκ νέου η ΠΑΕ. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί και εκκαθαριστεί η προηγούμενη εταιρεία, δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Από την πλευρά τους στην ΑΕΚ, τονίζουν ότι ο Χάρης Οικονομόπουλος δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να δρα εκπροσωπώντας την ομάδα, βάζοντας παράλληλα σε κίνδυνο το μέλλον της.

Μεταξύ άλλων, η ΑΕΚ έχει ήδη εκχωρήσει στο Δημόσιο τις απαιτήσεις της από την υπόθεση Ψωμιάδη, προκειμένου να πάνε στα ταμεία του κράτους όσα χρήματα χάθηκαν από τη λύση της εταιρείας.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Οικονομόπουλος τρενάρει την υπόθεση, τα χρέη υφίστανται και ανέρχονται στα 35 εκατομμύρια ευρώ και το συνολικό χρέος θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια, αν διαπιστωθεί ότι δεν τηρήθηκαν οι διατάξεις του άρθρου 44 και δεν καταβλήθηκαν οι δόσεις.

Ετσι, η ΑΕΚ κινεί ήδη τις διαδικασίες να απεμπλακεί από τον Χάρη Οικονομόπουλο, απαγορεύοντάς του να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οσον αφορά το γηπεδικό, ακόμη ένα εμπόδιο εκ των έσω καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση Μελισσανίδη, καθώς τα μέλη της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ κατέθεσαν υπόμνημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ζητώντας να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Σε αυτό το υπόμνημα αναφέρουν πως με τη συγκεκριμένη διάταξη η ΑΕΚ από ιδιοκτήτρια του οικοπέδου της γίνεται μισθώτρια και κάνουν λόγο για μεθόδευση «υφαρπαγής της ιδιοκτησίας του σωματείου».

Η κίνηση αυτή μπορεί να "μπλοκάρει" έστω και προσωρινά τις διαδικασίες κατασκευής του γηπέδου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εξετάζει σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να ζητήσει τη διαγραφή από την Ερασιτεχνική όσων υπογράφουν το υπόμνημα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X