Περιμένει τον Ατρόμητο με προβλήματα

Με την συμπαράσταση των φιλάθλων της αλλά και με αρκετά προβλήματα η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και θα υποδεχθεί αύριο (15/03, 15:00) τον Ατρόμητο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.
Η Βέροια με την συμπαράσταση των φιλάθλων της αλλά και με αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και θα υποδεχθεί το Σάββατο (15/03, 15:00) τον Ατρόμητο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Super League και όπου η «Βασίλισσα του βορρά» θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό που έκανε την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ Καλλονής.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες ολοκληρώθηκε το πρωί με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου. Μετά το τέλος της οποίας ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σισοκό και Καλτσά, τον τρραματία Αποστολόπουλο, τον Τραπ που βρίσκεται στην πατρίδα του την Τσεχία για οικογενειακούς λόγους και τον Ζεζίνιο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Ντόστανιτς είναι οι: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης και Μάνος.

Σχετικά άρθρα