Αρχική / More / Αθλητικά / Συνθήματα και φέιγ βολάν κατά του Οικονομόπουλου
Συνθήματα και φέιγ βολάν κατά του Οικονομόπουλου thumbnail

Συνθήματα και φέιγ βολάν κατά του Οικονομόπουλου

Την Παρασκευή περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της "Ελευθεροτυπίας", της οποίας τα θέματα "τρέχει" ο Χάρης Οικονομόπουλος, και με φέιγ βολάν, ντομάτες, αυγά και συνθήματα καταφέρθηκαν εναντίον του δικηγόρου, που σταμάτησε προσωρινά τη διαδικασία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις στην Ενωση!Εξω από τα γραφεία της "Ελευθεροτυπίας", αλλά και στους τοίχους του συγκροτήματος, γράφτηκαν συνθήματα που έδειχναν την οργισμένη αντίδραση του κόσμου. "Κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ", "ο νέος Κεμάλ, ο καταστροφέας της ΑΕΚ", "κατέστρεψες τους εργαζόμενους στην Ελευθεροτυπία, δεν θα καταστρέψεις και την ΑΕΚ μας", ήταν μερικά από τα πολύ αιχμηρά συνθήματα που αναγράφηκαν για να στείλουν μήνυμα αντίθεσης προς τον Οικονομόπουλο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκτοξεύτηκαν και κάποια αυγά και ντομάτες προς τα γραφεία (δεν υπήρξε κανένα ζήτημα για τους εργαζόμενους της εφημερίδας). Ηταν σαφές έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις πως ο Οικονομόπουλος θεωρείται ως ξένο σώμα για μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X