Ηρωικός Βατανιακός, με 10 παίκτες, 3-1 την Καρδίτσα!

Παλικάρι ο Βατανιακός, αν και έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, παραμένοντας έτσι ζωντανός στην μάχη της παραμονής! Αντίθετα, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη γνώρισε την ήττα έπειτα από 11 παιχνίδια και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.Ο Βατανιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Έμβουε στο 22′ Στο 42′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μίλιτς με κόκκινη κάρτα.

Στο 46′ ο Δημόπουλος με αυτογκόλ-κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον Βατανιακό, ωστόσο στο 51′ ο Μπουντούρης με μονοκόμματο σουτ μείωσε σε 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργακόπουλος είχε δοκάρι για την Αναγέννηση, όπως και ο Σίμωσης στο 69′. Στο 90′ ο Αλεξίου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Κουδουνάς, Κολαξίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Μπουζούκης (83’ Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Ποτουρίδης (67’ Αλεξίου), Βουτσιάς (54’ Γιαννούλης), Έμβουε, Μίλιτς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σιαράβας, Σάββας (79’ Κόκκινος), Δημόπουλος (57’ Σίμωσης), Κουκούλης, Οικονόμου, Γήτας, Γεωργακόπουλος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Τιμόνοφ (46’ Χλωρός).

Σχετικά άρθρα